Gustări cu Drag

Cu o istorie începând din 1994, DUNICEC COM este un producător direct de gustări de calitate, oferind o varietate de produse realizate din ingrediente naturale.

Diversitate

DUNICEC oferă o gamă largă de snacks-uri, de la covrigei mini la mixuri de petrecere, satisfăcând o varietate de preferințe ale consumatorilor.

Calitate

DUNICEC se angajează să ofere produse de înaltă calitate, realizate cu ingrediente atent selectate, pentru a asigura gustul autentic și satisfacția consumatorilor.

Flexibilitate

DUNICEC are capacitatea de a produce în masă și de a oferi soluții de etichetare privată, adaptându-se nevoilor variate ale clienților si partenerilor.

Producătorul Dunicec Com SRL este certificat IFS, validându-ne ca producător de top și partener de afaceri de încredere, oferind produse de calitate la prețuri competitive pentru parteneriate durabile.

Certificatul IFS (International Featured Standards) este un standard recunoscut la nivel internațional pentru auditarea calității și siguranței produselor alimentare. Acesta este utilizat pentru a verifica dacă producătorii de alimente au implementat practici de siguranță și calitate adecvate.

Procesul de Producție

Fabrica proprie de producție și proces automatizat de control al calității

DUNICEC COM, producătorul gamei Mini Brezel, este dedicat calității și siguranței, cu un proces de producție ce se bazează pe experiența acumulată din 1994 în distribuție, logistică și panificație. Utilizăm grâu de top pentru a crea produsele Mini Brezel, urmărind standarde înalte de siguranță și calitate în fiecare etapă, de la selecție până la distribuție.