Distribuție & Export​

Suntem într-o expansiune constantă pentru a fi la îndemâna clienților noștri

DUNICEC COM, producător de gustări de calitate din 1994, caută parteneri din UE pentru extinderea brandului DUNICEC, oferind produse delicioase la prețuri accesibile, cu o expertiză solidă în export și producția de marcă privată

Întrebări frecvente

DUNICEC exportă produsele sale în numeroase țări la nivel internațional. 

Printre destinațiile noastre de export se numără țări din Uniunea Europeană, precum Germania, Franța, Italia, dar și țări din afara UE, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Canada sau Marea Britanie.

Continuăm să ne extindem rețeaua de distribuție și suntem deschiși la noi oportunități de export.

Produsele DUNICEC sunt ambalate cu grijă pentru export, pentru a asigura că ajung la destinație în condiții optime. Fiecare produs este ambalat individual în ambalajul său, iar apoi produsele sunt plasate în cutii de carton rezistente, adecvate pentru transportul internațional.

Aceste cutii sunt apoi așezate pe paleți și înfășurate în folie de plastic pentru a asigura stabilitatea în timpul transportului.

Toate ambalajele respectă reglementările internaționale privind siguranța alimentară și transportul de mărfuri.

Da, DUNICEC oferă opțiuni de etichetare privată (private label) pentru produsele sale. Acest lucru înseamnă că puteți vinde produsele noastre sub brandul dvs., beneficiind de aceeași calitate și experiență gustativă pe care o oferim sub brandul DUNICEC.

Fie că sunt presărate cu sare, susan sau mac, produsele noastre sunt fabricate cu aceeași atenție și dedicare, indiferent de brandul sub care sunt vândute. Aceasta este o opțiune excelentă pentru companiile care doresc să își extindă gama de produse fără a investi în infrastructura de producție.

Solicită ofertă

Consultanții de export ai DUNICEC COM te vor contacta de îndată!

Date de contact

Ne poți contacta pentru a pregăti o ofertă personalizată